Main Menu

A ház a kapuból nézve

A dús növényzet optikailag ellensúlyozza a szűk telek körvonalait és egységes képet alkot a modern épülettel. A látványt fokozza a homogén felületet képező téglaburkolat. A terrakotta színhez illeszkednek a zöld, zsalugáteres ablakok is. Egyszerűség, célszerűség és elegancia jellemzi.

alt

Oszlopos bejáratból nappali

A tulajdonosok által a tervezés során kiemelten kezelt oszlopos bejárat klasszikus ötvözete a télikertnek és a régi értelemben vett előtérnek. A folytatásaként keletkezett attraktív térbe természetes fény áramlik be.

alt

A hátsó kert

A ház első fele földszintes, ahol a család együtt tölti idejét. A hátsó részét kétszintesre építették, így a hálószobák az emeletre kerültek. Az emeleti kijárat a hátsó kertre nyílik, mely a gyerekek birodalma.

alt

Kerti utak

Ahol csak lehetett, a kerti utakat fából építették. Játékos megoldást választottak a kerti világításra. Az utak mentén elhelyezett kisebb nagyobb fehér gömbök nappal olyanok, mint az ottfelejtett labdák.

alt

A kerti tároló

A telek lejtése lehetővé tette, hogy az épület mögötti kerti lépcső alá rejthessék a kerti tárolót, mely a természetes anyaghasználattal belesimul a környezetébe.

alt

A romantika jegyei

A hatalmas, osztott üveges ablakok és a napsütötte falra kúszó vadszőlő romantikus megjelenést kölcsönöz a háznak. Fűre lépni szabad! – a kétszárnyú ajtón kilépve.

alt

Forrás:csaladihaz.hu