Main Menu

Modernkori mestermunka

A ház közösségi tereit szép átlátások jellemzik. A nappali, a konyha, az étkező egy térben van, oszlopokkal, falkivágásokkal szeparálva.

alt

Az étkezővel szemközti falra épített polcrendszer került, amelynek tartóelemeit bontott tégla pillérek adják. Az egész lakás harmonikus megjelenésének titka, hogy remekül eltalálták a fával, a bontott téglával burkolt felületek és a vakolt, fehérre festett falak arányát.

alt


A háziak kedvenc helye, a családi élet központja a nappali, ahol a cserépkályha és a kandalló előnyeit egyesítő kályha nem csupán hangulati elem, hanem kellemesen befűti a közösségi tereket.

alt

A hálószobák tágas közlekedő térből nyílnak, ahol korabeli ruhásszekrények és modern beépített gardróbszekrények is helyet kaptak. Hogy ne következzen be stílustörés, bontott téglából emelt pengefalak közé építették be az igényes kivitelű, mai szekrényeket.

alt

A férfi fürdőszobát puritán egyszerűség és praktikum jellemzi. A kis méretű helyiség azonban bútorozásában és színvilágában illeszkedik a ház többi teréhez.

alt

Forrás:csaladihaz.hu