Main Menu

Meseszép babaszoba kreatív ötletekkel

A pici gyerekek birodalmának kialakítása során használjuk bátran a fantáziánkat, hogy minél színesebb végeredményt kapjunk.

1. Játsszunk a geometrikus mintákkal!
Megtehetjük úgy, hogy karakteres szőnyeget teszünk be, vagy eltávolítható falmatricát, a lényeg, hogy érdekes mintákkal vidámmá varázsoljuk a teret. A geometrikus formák mellett – főleg, ha fekete-fehér mintákban gondolkodunk – szuperül mutatnak az aranyos figurák, a kis mesehősök. A babaszoba az a hely, ahol ér túlzásba esni!2. Bevállalósaknak: merész tapéta
Szinte minden térnek jót tesz, ha egy-egy kiemelt falon valamilyen izgalmas, mintás tapéta jelenik meg. A babaszobának is igazi karaktert ad egy ilyen feltűnő darab, árban pedig nem sokkal drágább, mint a sima tapéta.


3. Válasszunk egyedi bútorokat!
Egyre több gyártó jelenik meg különleges kialakítású és formájú termékekkel. Ha egy ilyen mellett döntünk, ügyeljünk rá, hogy stílusos maradjon a berendezés, és válasszuk a natúr fát, a fehéret, vagy az egyszínűre festett verzió.

4. Állatos poszterek
Melyik csöppség nem imádja nézegetni az állatokat, és utánozni a hangjukat? Nem fogják megunni, ha a falat ilyen képekkel díszítjük. Akár a kedvenc képeskönyvükből, újságukból is kivághatjuk a figurákat, melyeket ragaszunk fel egy fehér papírra, és keretezzük be, majd a képekből alkossunk színes kompozíciót!
Forrás:lakaskultura.hu