Main Menu

Luxus ranch Coloradóban

A kortárs ranch-stílusú rezidenciát Joe Robbins építész tervezte, számos egyedi jellemzője mellett, egy álom a hegyi visszavonulásra, pihenésre.

Mindössze pár percre Steamboat Spring belvárosától, Colorádoban található és elképesztő kilátás nyílik a Flat Top-hegységre, a sípályákra és azon túl. Az olyan eredeti részleteket, mint például a kézzel faragott bejárati ajtó igazán különlegessé teszik a rezidenciát. A nagy szobára jellemző a kő kandalló, fagerendák, pekándió padló.


A mester lakosztály önmagában is a pihenés megtestesítője, kandallóval, légkondicionálóval, káddal és a naplemente látványával. A felső szinten a kortárs vendégház két hálószobával és közös fürdővel rendelkezik. Az alsó szinten a szórakozásé a fő szerep. A nappaliban a kandalló mellett lehet meccset nézni, miközben a gyerekek játszanak az emeletes szobában és a folyosó végén a felnőttek számára kialakított borozó található. A szoba 1500 palack elhelyezésére alkalmas és beépített gránit pultokkal és ülősarokkal teszik kellemes beszélgetésre és borozásra alkalmassá a helyet. A két garázs, melynek kapacitása 7 autó, védik a járműveket és kiváló workshop hely. Élvezze a fotókat igazán varázslatos a hangulata ennek a háznak!
Forrás:kp.hu,freshome.com