Main Menu

Az élet napos oldalán

A tölgyfa színű, valódi fa nyílászárók és praktikusan a terepszintre elhelyezett garázs, jól kiválasztott kapuja engedelmesen simulnak az ürömi laposkőből kézimunkával, darabonként pattintott és ragasztott falfelületekbe és a velük feleselő, narancsos, a napfény színét idéző vakolatú homlokzatba.

Homlokzat kialakítás
Az épület hátsó frontján különösen jól látható a mediterrán stílusra jellemző tagoltság. Az épület homlokzatburkolatának sokfélesége és harmóniája ebből a szögből figyelhető meg a legjobban. Mind-mind természetközeli, földszíneket tartalmaz, így alkot harmonikus egységet.

A belső udvar
A ház sarkából a belső kertbe kukkanthatunk be, ami nyáron sok zöld növénnyel, kényelmes kertgarnitúrával szélvédett, nyugalmas hely. A télikert zöld növényei kintről nézve is szép látványt nyújt. Az üvegezett tetősíkon megoldották a szellőzést is. A tetőre mediterrán, antik hatású Coppo cserepek kerültek.

A hátsófront
A hátsó kertbe került a gril terasz, mely pergolával és tetővel szervesen kapcsolódik az épület hátsó frontjához. Látványa oldja az épület hátsó traktusának monotóniáját. Délies stílusjegyei erősítik a mediterrán hatást.
alt

A grill terasz
A kinti főzőcskézés vagy sütögetés közben a konyha minden komfortját igénybe tudja venni a család. A mosogató stílszerűen kőből készült. A fedett teraszra télen is szívesen kivonul a család sütögetni.

alt

Forrás:csaladihaz.hu